آیا پابجی گوشی را خراب می کند؟ عوارض بازی پابجی چیست؟

عوارض بازی پابجی

عوارض بازی پابجی بخش های متعددی را شامل می شود که به عوامل متعددی وابسته است. امروزه یکی از محبوب ترین سرگرمی ها در دنیا، بازی های کامپیوتری هستند. البته این بازی ها محدود به کامپیوتر نیستند، بلکه بازی های ساخته شده برای موبایل را نیز شامل می شوند. یکی از صنعت های پول ساز، بازی های کامپیوتری هستند که هرگز از رونق نخواهد افتاد و راه پیشرفت و نوآوری برای آن بینهایت است. در سال 1372 شمسی گوشی های اندروید وارد بازار شدند. در آن زمان کمتر کسی فکر می کرد بازی های ویدیویی از کنسول آتاری به داخل گوشی ها راه پیدا کنند. امروزه تعداد و شمارش بازی های موبایل با نسخه اندروید و ios  قابل شمارش نیستند. بعضی از بازی‎ها شهرت بیشتری در سطح دنیا کسب کرده‌اند. به ویژه بازی هایی که به صورت آنلاین (دو یا چند نفره و حتی گاهی بیش از 10 نفر) انجام می شوند.

یکی از بازی های معروف و پرطرفدار در بین کودکان، نوجوانان و جوانان در سطح دنیا، بازی پابجی نام دارد. در کنار سرگرمی و هیجان نباید عوارض بازی پابجی را نادیده گرفت.

شرکت سازنده بازی پابجی

پابجی به گوشی اسیب می زنه؟ - آیا پابجی گوشی را خراب می کند؟ عوارض بازی پابجی چیست؟

آشنایی باعوارض بازی پابجی و شناخت نوع بازی، دو روی یک سکه هستند. PUBG اختصار عبارت Player Unknowns Battle Grounds است. شرکتی که این بازی را ساخته است زیر مجموعه شرکت بلوهول (Blue hole) می باشد که در کشور کره جنوبی قرار دارد. این شرکت POB6 Corporation نام دارد. برای توسعه بیشتر این بازی 6 دفتر بین المللی در سطح دنیا دایر شده است. اولین بار در سال 2017 میلادی نسخه کامپیوتری این بازی ساخته شد. در سال 2018 نیز نسخه موبایلی آن به صورت رایگان وارد بازار شد و به سرعت به پرطرفدارترین بازی دنیا تبدیل شد.

ناگفته نماند که سازنده بازی پابجی، شخصی به نام برندان گرین است. در ایده پردازی برای ساخت این بازی از نقشه های کوچک و صحنه های تکراری پرهیز می‌کنند. در واقع تاکید بر صحنه های ناگهانی و غیرمنتظره برای بازیکنان می باشد تا بازیکن ها نتوانند نقشه فضا را حفظ کنند.

پیشنهاد : پابجی یا کالاف کدام بازی جذاب تری برای موبایل است؟

آشنایی با فضای بازی پابجی

عوارض بازی پابجی را با شناخت نوع ایده پردازی آن بهتر می توان شناخت. شاید پرسید چرا و چگونه؟ همانطور که اشاره کردیم فضای این بازی با سایر بازی‌های اندرویدی متفاوت است. این بازی از فضاها، مسیرها و نقشه های بزرگ تشکیل شده است که حفظ کردن آنها بسیار مشکل می باشد. بازی پابجی به سبک رویال (Battle Royale) است. به این صورت که شما در یک نقشه حضور دارید. 99 نفر دیگر نیز در آن حضور دارند. شما می‌توانید به صورت یک نفره یا به صورت تیمی مبارزه کنید. تیم ها به صورت 2، 4، 6 نفره یا… تشکیل می شوند.

شروع بازی به این صورت است که ابتدا شما به همراه هم تیمی هایتان در هواپیما حضور دارید. سپس با چتر نجات بر روی زمین فرود می آیید. ابتدا دستان شما خالی است و باید به دنبال سلاح باشید. سعی کنید اولین نفر باشید که سلاح پیدا می کند، زیرا شانس زنده ماندنتان بیشتر است. در طی بازی برای حفظ سلامتی تان باید در منطقه ای امن به نام safe zone حضور داشته باشید. این منطقه به شکل دایره بر روی نقشه به وجود می آید که تمام بازیکنان باید در آن منطقه جمع شوند. نکته مهم این است که در آخر فقط یک نفر پیروز می شود. این قانون بی چون و چرای بازی پابجی است.

شاید پیروزی یک نفر، عامل محرک برای ادامه بازی بازیکن ها تا پیروزی نهایی باشد. این امر به ایجاد عوارض بازی پابجی بر روی فرد و دستگاه کمک زیادی می کند.

آسیب رسیدن به گوشی با نصب بازی پابجی

11 2 - آیا پابجی گوشی را خراب می کند؟ عوارض بازی پابجی چیست؟

عوارض بازی پابجی و آسیب رسیدن به گوشی، صرفا محدود به یک عامل نمی شود. بازی پابجی به یکی از بازی های محبوب در بین گیمرهای حرفه ای و حتی کاربران آماتور تبدیل شده است. در پاسخ به سوال «آیا پابجی گوشی را خراب می کند؟» باید به یک موضوع توجه کرد. صرفاً نصب این بازی، باعث آسیب رسیدن به گوشی موبایل نمی شود.

نکته مهم این است که بازی پابجی گرافیک سنگینی دارد. در حین بازی، فشار زیادی به قسمت های مختلف گوشی مانند cpu و gpu وارد می شود. این موضوع باعث می شود که گوشی شما با بیشترین سرعت فعال باشد. در نتیجه منجر به تخلیه زودتر باتری و گرم شدن گوشی می شود. یکی دیگر از دلایل گرم شدن دستگاه، اتصال مکرر به اینترنت است. به دلیل اینکه بازی پابجی به صورت آنلاین می باشد. پس باید گوشی خود را به حالت 4G قرار دهید که این موضوع باعث افزایش مصرف شارژ باتری موبایل می شود.

در نهایت بخشی از عوارض بازی پابجی آسیب رسیدن به بخش های سخت افزاری موبایل است. این موضوع به ساعات استفاده شما از گوشی و بازی پابجی وابسته است. استفاده مکرر منجر به آسیب رسیدن به باتری، سنسور و… می شود. اگر درصد خرابی بالا باشد منجر به تعویض قطعه نیز خواهد شد. به عبارت دیگر عمر قطعات الکترونیکی گوشی شما به مرور زمان کمتر می شود.

پیشنهاد : همه چیز درباره ربات ها در بازی پابجی موبایل

عوارض بازی پابجی و تاثیرات آن بر بازیکن یا گیمر

بازی پابجی و تاثیرات ان بر بازیکن - آیا پابجی گوشی را خراب می کند؟ عوارض بازی پابجی چیست؟

عوارض بازی پابجی محدود به موبایل شما نمی‌شود. بلکه بر روی سلامت بازیکن یا گیمر نیز تاثیرات منفی می گذارد. سلامت بازیکن به دو بخش جسمی و روحی تقسیم می شود.

اولین اثر این بازی (از نظر روحی)، به ویژه برای کودکان در سنین رشد، اعتیاد به انجام این بازی است. فرد به صورت پیوسته می خواهد این بازی را ادامه دهد. حتی گاهی ساعت ها وقت صرف این بازی می کند. دومین اثر این است که بر تعاملات اجتماعی و خانوادگی فرد تاثیر می گذارد. به عبارتی زمینه ایجاد خشونت و پرخاشگری به ویژه در کودکان را فراهم می‌کند. این بازی به ویژه برای کودکان بیش فعال بسیار مضر است. ناتوانی در تمرکز، عدم دقت و حواس پرتی از اثرات منفی انجام بی وقفه بازی پابجی می باشد.

اثرات و عوارض بازی پابجی بر جسم را نیز نمی توان نادیده گرفت. سلامت جسم بازیکنان، به ویژه کودکان را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد. بر روی خواب و بیداری افراد در طول شبانه روز تاثیر منفی خواهد داشت. به دلیل ثابت قرار گرفتن سر، گردن و شانه ها در طول بازی، باعث ایجاد درد عضلات و مفاصل در این ناحیه ها می‌شود. همچنین باعث ایجاد سردرد، چشم درد و درد مچ دست نیز خواهد شد (در کوتاه مدت یا بلندمدت).

پیشنهاد : معرفی بهترین vpnها برای بازی پابجی

پیشگیری از عوارض بازی پابجی

عوارض بازی پابجی همانطور که اشاره شد به دو بخش تقسیم می شود. برای پیشگیری از این عوارض باید چند کار مهم را انجام دهید. برای محافظت از گوشیتان در برابر عوارض بازی پابجی اقدامات زیر را انجام دهید.

زمانی که شارژ گوشی تان کمتر از 30 درصد است با گوشی بازی نکنید. اجازه دهید باتری گوشی شما شارژ بیشتری داشته باشد. در زمان اتصال گوشی به برق بازی را فعال نکنید. از گوشی های با گرافیک بالا و به اصطلاح گیمینگ استفاده کنید.

برای کم کردن عوارض بازی پابجی بر جسم و روان نیز یک کار مهم انجام دهید. کافیست هدف شما فقط بازی و سرگرمی باشد. برای انجام آن برنامه‌ریزی داشته باشید. به طور مثال روزی یک ساعت، در ساعات بیداری بازی کنید. در زمان بازی با گوشی، از میز و صندلی استفاده کنید. همچنین روش های صحیح نشستن را تمرین کنید. نکته مهم دیگر این است که گوشی را نزدیک چشمان خود نبرید. تمام موارد ذکر شده در مورد کودکان و بزرگسالان باید رعایت شود و هیچگونه تفاوتی ندارد. البته رعایت این موارد برای کودکان الزامی است.

مقالات دیگر

مقایسه اینستاگرام و فیسبوک

مقایسه اینستاگرام با تیک تاک

تفاوت اینستاگرام با اینستاگرام لایت در چیست؟

مقایسه اینستاگرام با توئیتر 

محصولات ما

در دریچه 67 شما می توانید از خدمات با کیفیت اینستاگرام ، تلگرام ، آپارات همچنین طراحی پست اینستاگرام و طراحی استوری اینستاگرام بهرمند شوید. خرید یوسی پابجی ، خرید سی پی کالاف ، خرید فالوور اینستا ، خرید ویو اینستا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *